Αρχική
Καλώς ορίσατε στο ξενοδοχείο Σόνια. Κτισμένο σε προνομιακή  τοποθεσία  στο κέντρο της  Κω, λίγα μόλις μέτρα από το γραφικό λιμάνι προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε όλα τα αξιοθέατα της πόλης. 
Το ξενοδοχείο παρέχει δωρεάν ποδήλατα για να μπορέσετε να εξερευνήσετε και να απολαύσετε :
 
A. Τις φυσικές ομορφιές του νησιού :
 
πανέμορφες ακρογιαλιές του νησιού όπως την πολυφημισμένη παραλία παράδεισος, τα ιαματικά λουτρά "Θερμά" την παραλία του τιγκακίου με την Αλυκή, τον υδροβιότοπο στο Ψαλίδι που ανάλογα με την εποχή θα συναντήσετε και τα πανέμορφα πουλιά φλαμίνγκος, τη λίμνη στο Λινοπότι, τη Ζιά με το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα, το δάσος της Πλάκας με τα πανέμορφα παγώνιαα και πολλά άλλα απόκρυμνα ή όχι τόσο σημεία του νησιού.
 
Β.Το πολιτιστικό πλούτο του νησιού : 
Το αρχαιολογικό μουσείο Κώ, το Χάνι έκθεση νεώτερης ιστορίας και Ιταλικής Αρχιτεκτονικής, τον Κήπο του Ιπποκράτη φιλοσοφικό και πολιτιστικό κέντρο αφιερωμένο στο έργο του Αρχαίου Έλληνα Ιατρού και Πατέρα της Ιατρικής Ιπποκράτη, το Λαογραφικό Μουσείο Αντιμάχειας, την Εβραϊκή Συναγωγή, το Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα Κώ καθώς και τον Πλάτανο του Ιπποκράτη.
 
Το ξενοδοχείο Σόνια είναι μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση που στόχο έχει να προσφέρει υψηλά επίπεδα φιλοξενίας σε ένα μοντέρνο και πρόσφατα ανακαινισμένο περιβάλλον. Απολαύστε το πρωινό σας ή τον καφέ σας στη βεράντα με τα αρώματα του φρέσκου γιασεμιού από τον κήπο μας ή το βραδινό ποτό σας και ζήστε αξέχαστες στιγμές στο όμορφο νησί της Κω.